Ridiche neagra cu maioneza

Ce ne trebuie
1 ridiche neagra mare, dar nu uriasa
1 lingurita de sare
1 galbenus crud
1 galbenus fiert tare
ulei, lamaie, mustar

Cum se prepara
Ridichea se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se pune intr-o strecuratoare, se toarna deasupra o lingurita de sare, se amesteca usor si se lasa deoparte cam trei ore.
Dupa aceea se scurge bine si amesteca cu maioneza facuta din 2 galbenusuri (unul fiert si unul crud), ulei, lamaie si mustar.
Se serveste cu paine neagra rupta cu mana :).

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s