Pui în crustă de pesmet

Ce ne trebuie
4 pulpe de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
75 g pesmet
2 lingurite de marar tocat (sau patrunjel)
4 linguri maioneza
2 lingurite de mustar
sare, piper, curry, ghimbir praf
suc de lamaie, ulei, apa

Cum se fabrica
Pulpele de pui se spala, se sareaza, se pipereaza, se dau cu putin curry si ghimbir, cu suc de lamaie, putin ulei si se lasa la rece jumatate de ora. Dupa aceea, se pun intr-o tava cu tot cu sucul lasat, se toarna o cana de apa si se coc la cuptor pana este facuta carnea.
Intre timp se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute in ulei. Se ia tigaia de pe foc si se adauga pesmetul si mararul. Separat se amesteca maioneza cu mustarul.
Pulpele se scot, se dau cu maioneza si se trec prin pesmetul cu ceapa. Apoi se dau din nou la cuptor pana se rumeneste usor pesmetul.
Eu am facut garnitura de pastai cu sos de rosii.
Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s