Hribi cu usturoi

Ce ne trebuie
1 kg de hribi
1 ceapa mare
1 caciulie de usturoi
sare, piper

Cum se prepara
Hribii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei. Cand e usor rumenita, se adauga hribii fierti si scursi de apa si sa lasa pe foc 5 minute, amestecand. Se ia de pe foc si se adauga mujdei facut dintr-o caciulie de usturoi si un pic de sare.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s