Bors de smantanei

Ce ne trebuie
1 kg smantanei (Pleurotus – bureti de fag)
2 morcovi
1 ceapa
2 ardei grasi
200 g smantana
250 ml bors, marar
sare
Cum se fabrica
Se curata buretii, se taie bucati si se pun la fiert. Cand sunt gata, se scurg si se pastreaza zeama in care au fiert.
Legumele se spala, morcovii se rad, iar ceapa si ardeii se taie marunt. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga buretii scursi de apa, se amesteca 2 minute, se adauga si restul legumelor si se mai amesteca 5 minute. Se toarna apa in care au fiert buretii, se sareaza si se lasa la fiert pana cand legumele sunt moi. Cand e aproape gata se adauga borsul si mararul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se drege cu smantana si se serveste.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s